STIJLVOL DESIGN APPARTEMENT

Een stijlvol appartement waarvoor de basis al stond. Hier zagen wij echter kansen liggen. We hebben een nieuw ontwerp ontwikkeld voor de keuken. Een echte eyecatcher!

Ook het lichtplan voor dit project vroeg om extra aandacht. Een appartement met allure vraagt om een even chique lichtplan. Het moest stijlvol zijn. Subtiel & tegelijkertijd ijzersterk. Dat is gelukt! De verlichting is de parel op interieur geworden.

Benieuwd naar onze andere projecten? Klik dan hier. 

SFEERIMPRESSIE

LIV DESIGN | JE VOELT HET VERSCHIL

Bij bezoek aan de keuken leverancier kwamen wij Sandra Grootscholten tegen die voor ons een ontwerp heeft gemaakt voor een nieuwe keuken.

Dat was erg verrassend, gecombineerd met schoonheid en style. De vormgeving was in combinatie met de bestaande kolom en portaal een eenheid geworden. Conform haar concept is de keuken gekocht en bij ons geplaatst.

Ook heeft Sandra op ons verzoek een lichtplan gemaakt voor de kamer, keuken en gang. Ook daarin week zij af van een standaard concept. Subtiel weergegeven spots die dimbaar zijn in combinatie met wandlampen en een fantastische tafellamp maken ons appartement een genot om in te wonen.
Sandra nogmaals veel dank voor je adviezen en meedenken. We bevelen je bij iedereen aan.
P. Luitse

NIEUWSGIERIG NAAR WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN? MAIL ONS GERUST MET AL UW VRAGEN!

5 + 11 =

|| BLOGS LIV DESIGN || 

BEHANG TRENDS

Of je nu van een print houd, een structuur, een foto of juist zacht effen. Met behang is alles mogelijk. Er is werkelijk voor ‘n ieder wat wils. De meningen over behang zijn de laatste jaren behoorlijk bijgedraaid. Een hele periode werd behang bestempeld als oubollig...

Lees meer

BELANGRIJKE KLEURTIPS INTERIEUR

Kleur. Je kunt er eindeloos mee variëren en het heeft ontzettend veel invloed op het interieur. We noemen het niet voor niks: toveren met kleur. Echter… je moet wel het één en ander weten over de effecten van kleur voordat het: goed ‘uit de verf’ komt. 😉 Daarom geven...

Lees meer

Veelvoorkomend praktijkvoorbeeld interieur

Voor dit gezin zouden we eerst enkel een lichtplan ontwikkelen. Na het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat er éérst een goed plan moest zijn voor het interieur vóórdat we een goed lichtplan konden ontwikkelen. Verschillende beslissingen in het interieur...

Lees meer

Meer weten over de kracht licht? Ook het bekende interieur platform VT wonen legt het belang van verlichting meerdere malen uit. Lees hier de blogs.