STIJLVOL DESIGN APPARTEMENT

Een stijlvol appartement waarvoor de basis al stond. Hier zagen wij echter kansen liggen. We hebben een nieuw ontwerp ontwikkeld voor de keuken. Een echte eyecatcher!

Ook het lichtplan voor dit project vroeg om extra aandacht. Een appartement met allure vraagt om een even chique lichtplan. Het moest stijlvol zijn. Subtiel & tegelijkertijd ijzersterk. Dat is gelukt! De verlichting is de parel op interieur geworden.

Benieuwd naar onze andere projecten? Klik dan hier. 

SFEERIMPRESSIE

LIV DESIGN | JE VOELT HET VERSCHIL

Bij bezoek aan de keuken leverancier kwamen wij Sandra Grootscholten tegen die voor ons een ontwerp heeft gemaakt voor een nieuwe keuken.

Dat was erg verrassend, gecombineerd met schoonheid en style. De vormgeving was in combinatie met de bestaande kolom en portaal een eenheid geworden. Conform haar concept is de keuken gekocht en bij ons geplaatst.

Ook heeft Sandra op ons verzoek een lichtplan gemaakt voor de kamer, keuken en gang. Ook daarin week zij af van een standaard concept. Subtiel weergegeven spots die dimbaar zijn in combinatie met wandlampen en een fantastische tafellamp maken ons appartement een genot om in te wonen.
Sandra nogmaals veel dank voor je adviezen en meedenken. We bevelen je bij iedereen aan.
P. Luitse

NIEUWSGIERIG NAAR WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN? MAIL ONS GERUST MET AL UW VRAGEN!

15 + 8 =

|| BLOGS LIV DESIGN || 

ALLES OVER STOFFEN

ALLES OVER STOFFEN

Stoffen !! Er zijn zoveel mogelijkheden waar zullen we eens beginnen. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten. Binnen het interieur kan stof niet ontbreken. Het brengt warmte/sfeer/ kleur en veel gezelligheid met zich mee. Kortom het kan niet missen binnen...

Lees meer
Kustplanten. Waar moet je op letten?

Kustplanten. Waar moet je op letten?

"Opgegroeid in ’s-Gravenzande dicht bij de kust, heb ik al vaak een tuinontwerp mogen maken voor een tuin op enkele meters of kilometers van de zee" - Petra van Daalen, Tuinontwerper LIV design Langs de kust heb je te maken met bijzondere omstandigheden, vooral de...

Lees meer
BEHANG TRENDS

BEHANG TRENDS

Of je nu van een print houd, een structuur, een foto of juist zacht effen. Met behang is alles mogelijk. Er is werkelijk voor ‘n ieder wat wils. De meningen over behang zijn de laatste jaren behoorlijk bijgedraaid. Een hele periode werd behang bestempeld als oubollig...

Lees meer

Meer weten over de kracht licht? Ook het bekende interieur platform VT wonen legt het belang van verlichting meerdere malen uit. Lees hier de blogs.