LICHTONTWERP LIV DESIGN

|| Lichtontwerp LIV Design ||
De interesse in verlichting is de afgelopen jaren toegenomen.
Men wordt zich steeds meer bewust van het belang van de juiste verlichting in en om de woning.

De ervaring met hoe vervelend het is wanneer het lichtontwerp NIET KLOPT overtuigde mensen dat het investeren in verlichting een must is.

De verlichting in een ruimte is van invloed op de gemoedstoestand, concentratie, prestaties en emotie van degene die hierin aanwezig zijn. Dan hebben we het nog niet over de invloed van het lichtontwerp op het interieur. 

>> Lichtontwerp LIV design, klik hier voor meer info << 

HOW WE WORK?

  • We beginnen met het creëren van duidelijkheid: Hoe is de ligging van de woning? Welke activiteiten vinden plaats in welke ruimte? Hoe groot zijn de ramen? Hoe komt het daglicht de ruimte binnen? Hoe is de gezinssamenstelling en manier van leven? 
  • We bespreken de gewenste sfeer en geven deze weer in een sfeercollage. Een belangrijk onderdeel van het gehele proces.
  • Het eerste ontwerp wordt gemaakt met alle aspecten en handelingen die daarbij komen kijken (dit ontwerp – ook wel vlekkenplan genoemd – geeft de plaats en de functie van de verlichting weer).
  • De ideeën over verlichting groeien en voorbeelden worden uitgewerkt. We kiezen de armaturen uit en presenteren het eindresultaat. 

  • Vervolgens vindt overleg plaats met de installateurs/bouwende partijen. Zij krijgen  in een vroeg stadium te horen waar, hoe, welke inbouwspots, aansluitingen &  installaties komen.

INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Klik hier & we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard geheel vrijblijvend.
Team LIV design || Lichtontwerp Den Haag

WAT ZIJN DE VOORDELEN?


U krijgt een duidelijk & levendig beeld van uw ideale woonsituatie. Hiermee kunt u overige partijen uitleggen wat de plannen zijn. Daarnaast geeft het u houvast bij het uitzoeken van meubels, materialen en overige producten.
Lichtontwerp LIV design – Je voelt het verschil !

Naast de functionele basis, die iedereen nodig heeft om te kunnen doen wat hij wil met de juiste verlichting, ga ik glimmen van ‘het spel’!

Een twinkeling en ondeugend of juist  minimalistisch. Het uitlichten van materialen…Laten we het hout spreken, of de stuctuur van de steen? Laten we het licht dansen in hoogtes of moet het plafond aangelicht worden, zodat het hoger lijkt en het licht indirect en zacht terug gekaatst wordt? Welke kleur zijn de wanden? Welke raambekleding is er uitgekozen en hoe laten we subtiel zien dat de kleuren perfect aansluiten op elkaar en de glas van het behang mooi tot zijn recht komt? 

Licht is de kroon op ons werk. Het maakt het plaatje af en brengt de ruimte tot leven. Prachtig!

Sandra Grootscholten - oprichtster LIV design

MEER LEZEN OVER EEN STERK LICHTONTWERP

Een sterk lichtplan. Het is ontzettend bepalend voor de sfeer in huis. Sterker nog; het kan je interieur maken of breken.

Maar hoe ontwikkel je een goed lichtplan? En waar moet je zoal op letten? Dat is een goede vraag! ?
Je leest er alvast meer over in dit blog.
Lichtontwerp LIV design || Enjoy living

EEN LICHTONTWERP TER ILLUSTRATIE

PROJECTEN LICHTONTWERP LIV DESIGN

‘IT IS IN THE CONTRAST OF LIGHT & DARK THAT DESIGN HAPPENS’

Nog meer lezen over de kracht van verlichting?
Ook het bekende interieur platform VT wonen legt het belang van verlichting meerdere malen uit.
Lees hier de blogs. 

NIEUWSGIERIG NAAR WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN? MAIL ONS GERUST MET AL UW VRAGEN!

11 + 5 =