TUINONTWERP LIV DESIGN

Tuin ontwerp

|| Tuinontwerp LIV Design || Herken je dat? Het gevoel dat er ‘iets mist’ in je tuin? Je hebt een hoop geld uitgegeven, maar je twijfelt. Het is het nét niet. Je mist de sfeer. En in bepaalde jaargetijden lijkt er  geen leven meer te zijn buiten…

Zo zonde! Je tuin moet een plek zijn om van te genieten. Lees rustig verder. 

Onze uitdaging? Een tuin creëren die niet in een beeld te pakken is. Zodat je met een kop koffie voor je raam blijft staan kijken naar een uitzicht dat boeit. Het mooiste is als het uitzicht je naar buiten lokt. 

Een tuinontwerp is de juiste start voor het creëren van een groene buitenruimte die sfeer en uitstraling heeft. Zodat je eindeloos kunt genieten van het buitenleven. 

Tuin ontwerp

HOW WE WORK?

 

Een tuinontwerp begint met een goed gesprek, bij voorkeur bij je thuis. Over je wensen, ideeën en dromen om zo uiteindelijk tot een tuin te komen die je echt past. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Na dit gesprek ontvang je een offerte op basis van de omvang en complexiteit van de opdracht. Om je een indicatie te geven kun je rekenen op een investering tussen de € 600,- en € 2000,- voor kleine tot redelijk grote tuinen.

 

Stap 1 Schetsontwerp: 

De tuin wordt ingemeten en de bestaande situatie wordt opgenomen, of in geval van nieuwbouw worden de bouwtekeningen opgevraagd en de locatie bezocht. Aan de hand van jullie wensen, ideeën en levensstijl plus onze inventarisatie van de situatie starten we met de schetsfase. Pas wanneer we tevreden zijn komen we weer bij je langs met het schetsontwerp, versterkt met sfeerbeelden en 3D ontwerpen.

Stap 2 Definitief ontwerp: 

Als het schetsontwerp akkoord is werken we deze verder uit naar een definitief ontwerp met advies in materiaalkeuze  enz. (incl. een matenplan).

Stap 3 Beplantingsplan: 

Aan de hand van het tuinontwerp stellen we een beplantingsplan samen waarin exact staat aangegeven welke plant waar komt. Inclusief een overzicht van de gekozen beplanting met foto, hoogte, bloeitijd, kleur enz. en een bestellijst met totale aantallen.

Stap 4 Beplantingsplan: 

 Vervolgens ontwikkelen we een lichtplan die het gehele plaatje versterkt. Welke materialen moeten worden uitgelicht (of juist niet)? Welk beplanting verdient een extra detail? Hoe lopen de mooie zichtlijnen door de tuin? De juiste verlichting zorgt voor de puntjes op de i. Het zorgt ervoor dat het plaatje klopt. 

Stap 5 Uitvoering en Begeleiding: 

Met dit definitief ontwerp, beplantingsplan & lichtplan kun je zelf aan de slag of op zoek naar een hovenier voor de uitvoering ervan. 

Graag begeleiden wij de uitvoering voor u. Dit doen we in overleg en kan bestaan uit offertes aanvragen voor de uitvoering, werkoverleg houden met de architect, aannemer en hovenier, beplanting uitzetten en meer.

INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Klik hier & we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard geheel vrijblijvend.
Team LIV design || Tuinontwerp Westland

Tuin ontwerp LIV design

WAT ZIJN DE VOORDELEN?


U krijgt een duidelijk & levendig beeld van uw ideale woonsituatie. Hiermee kunt u overige partijen uitleggen wat de plannen zijn. Daarnaast geeft het u houvast bij het uitzoeken van meubels, materialen en overige producten.
Lichtontwerp LIV design – Je voelt het verschil !

“Mijn ontwerpen hebben een helder lijnenspel en krachtige elementen die steeds terugkomen.”

Het vormenspel moet kloppen. Ik luister naar de behoefte achter de vraag en ga daarmee aan de slag. Ik kom met verrassende oplossingen. Waarom zou je bijvoorbeeld een terras altijd direct achter de woning plaatsen? Terwijl je liever gaat voor een groen uitzicht! 

Beplanting is in mijn ontwerpen onmisbaar en speelt een hoofdrol, het brengt structuur, beweging, sfeer en leven in de tuin.

Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.

Petra van Daalen - tuinontwerper LIV design

Tuinontwerp LIV design

MEER LEZEN OVER INTERIEUR, TUIN EN LICHT? 

Een sterk plan, zowel binnen als buiten. Het is ontzettend bepalend voor de sfeer in en om het huis. 

Maar waar moet je zoal op letten?  Dat is een goede vraag! 💡
Laat je inspireren door onze blogs. 


Interieur-, tuin-, en lichtontwerp LIV design || Enjoy living

Tuinontwerp - LIV design

TUINONTWERP TER ILLUSTRATIE

Tuin ontwerp LIV design
Tuin ontwerp LIV design
Goed tuinontwerp

PROJECTEN TUINONTWERP LIV DESIGN

Tuin ontwerp LIV design
Tuin ontwerp LIV design
Tuin ontwerp LIV design
Tuin ontwerp LIV design
Tuin ontwerp

‘IT IS IN THE CONTRAST OF LIGHT & DARK THAT DESIGN HAPPENS’

Tuin ontwerp LIV design
Tuin ontwerp LIV design
Tuin ontwerp LIV design

NIEUWSGIERIG NAAR WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN? MAIL ONS GERUST MET AL UW VRAGEN!

13 + 6 =