| INTERIEUR| TUIN | LICHT | BEPLANTING |

LIV design is een professioneel ontwerpbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen (en begeleiden) van exclusieve interieur- tuin-  licht- beplantingsplannen. 

Met een team van enthousiaste en vakkundige dames, zorgen we ervoor dat uw persoonlijkheid, leefstijl & wensen worden vertaald in een stijlvol en perfect op elkaar aansluitend eindresultaat.

Your interior, your garden, your home. 

 

 

Tuin ontwerp LIV design

ONZE FILOSOFIE

Thuis is zoveel meer dan een plek waar je woont.

Meer dan ooit hebben we behoefte aan een thuis. Een plek waar je je kunt terugtrekken. Maar ook een plek waar je geïnspireerd wordt, helemaal jezelf kunt zijn en van alle gemakken voorzien bent. 

Nu horen we je denken: klinkt goed, maar hoe creëer ik zo’n plek?

Precies daar ligt onze kracht! We nemen je mee uit je comfortzone en creëren een geheel waarvan je nooit had gedacht dat het mogelijk was. Huis en tuin helemaal is afgestemd op jouw levensstijl, gezinssamenstelling en smaak. Over ieder detail is nagedacht.

Verlichting op de juiste wijze toegepast, een looproute die klopt (zowel binnen als buiten), een heerlijke sfeer waarin ieder gezinslid zich thuis voelt. En een tuin die niet in een beeld te vangen is. Zodat je met een kop koffie voor je raam blijft staan kijken naar een uitzicht dat steeds opnieuw boeit?”
Je voelt het verschil. – Team LIV

 

HOE WE WERKEN

Kwaliteit voorop! Het team van LIV gaat verder dan ‘het opleveren van een tekening’. We nemen je bij de hand en zorgen ervoor dat je achterover kunt leunen.

Alles is onderbouwd. Zo weet je precies waarom je ergens wel, of juist niet voor kiest.

We kijken verder dan: ‘stijl & wat mooi is’. We kijken naar gedrag, gewoontes, leefstijl en persoonlijkheid. En daarom werkt het.

 

>> BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN << 

Tuin ontwerp LIV design
Stoer en luxueus interieur - LIV design

 

WAAROM SAMENWERKEN?

  1. Onafhankelijk advies | We geven onafhankelijk & vakkundig  advies. Hierdoor voorzien of herkennen wij dingen waar u zelf nooit aan had gedacht. Dat bespaart heel wat zorgen!
  2. We denken vooruit | Zo kunnen bouwende partijen van tevoren rekening houden met het gewenste eindresultaat. Daarbij weet u hierdoor wat kunt verwachten en dat doet de nachtrust goed.
  3. Interieur en tuin in perfecte harmonie | binnen en buiten zijn tot in perfectie op elkaar afgestemd. Met altijd als doel; heerlijk leven en fijn thuiskomen. 

 

LIV DESIGN – INTERIEUR TUIN LICHT BEPLANTING

 

  • Exclusieve totaalconcepten voor interieur & tuin

  • Expert op gebied van unieke lichtplannen
  • Verrassende indelingen van ruimten waarin ‘lekker leven’ altijd centraal staat.

  • Inspirerende & vernieuwende ideeën voor kleuren, materialen en beplanting

  • Maatwerk ontwerpen van luxueuze meubelen

  • Plantenstyling in perfecte harmonie met het interieur
  • Tuinontwerp en unieke beplanting om bij weg te dromen.

 

TOTAALCONCEPTEN

LIV design levert totaalconcepten. Dit proces verloopt (zowel binnen als buiten) in verschillende fases;
1. Ontwerp | dit omvat de ontwikkeling van uw interieur-, tuin-, & lichtplan. Eerst ontwikkelen we een conceptontwerp, is dit naar wens? Dan werken we dit verder uit tot het definitieve plan, inclusief kleuren en materialen.
2. Begeleiding | we begeleiden bij de aankoop van (tuin)meubels, armaturen, karpetten etc. Zo weet u zeker dat alle elementen tot in perfectie op elkaar zijn afgestemd.
3. Beplanting | Als je echt een mooie groene tuin wilt hebben die er geweldig uitziet, in ieder seizoen, en makkelijk te onderhouden is ontkom je eigenlijk niet aan een goed beplantingsplan. U ontvangt een gedetailleerd plan, waarop exact staat aangegeven welke plant waar komt en de hoeveelheden.
3. Styling | we zetten de puntjes op de i. We verzorgen een totaalconcept van accessoires en planten die het interieur doen leven. Je kunt namelijk alles in je huis hebben waarvan je hebt gedroomd, maar als je niet de tijd neemt om de objecten zorgvuldig en weloverwegen neet te zetten, wordt het nooit wat.

Er wordt goed met elkaar afgestemd wat de wensen zijn en hoe (intensief) de verschillende fases worden uitgevoerd.  

LICHTDESIGN

DÉ specialist voor het ontwerpen van unieke lichtplannen. 

Wanneer we spreken over het succes van een interieur gaat het vaak niet over de verlichting. Er wordt vooral gekeken naar kleuren, materialen, indeling, patronen en trends. In werkelijkheid speelt de verlichting een ontzettend belangrijke rol. Het werkt onderbewust en heeft (juist daarom) een enorm effect. Dat maakt het zo interessant. Het is de kroon op ons werk! 

Door te spelen met licht gaat een ruimte leven. Een goed lichtplan is tevens helemaal afgestemd op degene die er woont én het accentueert de parels van het interieur.

TUINONTWERP

Laat je verleiden. Door een groene buitenruimte die steeds weer boeit.
Een omgeving die je naar buiten lokt en waar je tot rust komt.
 

We luisteren naar de behoefte achter de vraag en gaan daarmee aan de slag. Waarom zou je bijvoorbeeld een terras altijd direct achter de woning plaatsen? Terwijl je liever gaat voor een groen uitzicht! 

Ons doel? Een tuin die niet in een beeld te pakken is. Zodat je met een kop koffie voor je raam blijft staan kijken naar een uitzicht dat boeit. Het mooiste is als het uitzicht je naar buiten lokt. 

Tuin ontwerp

WHAT CUSTOMERS SAY

Sandra voelt heel goed aan hoe je als persoon bent en wat er dan bij je past qua stijl en inrichting. Toen ik het geheel nog wat onpersoonlijk vond, voelde zij dat perfect aan en hebben we een warm behang uitgekozen als tegenhanger van alle strakke en zwarte lijnen.

Ook haar kennis van verlichting is voor ons project van grote meerwaarde geweest. Juist door op de goede plekken de juiste verlichting te hebben maakt het je woonkamer echt af. We hebben nog nooit zoveel licht in huis gehad!

Het was voor het eerst dat we zo’n grote verbouwing hebben gedaan en mede dankzij Sandra is het resultaat fantastisch geworden!

Familie Dijkshoorn

Voor een perfect tuinontwerp raad ik LIV design zeker aan! Petra heeft overal aan gedacht. We hebben een ruime tuin op het zuiden en hier heeft ze goed rekening mee gehouden. Geen rechttoe rechtaan tuin, maar heel speels en ook voldoende plekken voor schaduw. Wij zijn enorm blij met het resultaat en al onze wensen zijn er duidelijk in verwerkt.
Het contact met Petra was top! Ook tijdens de tuinaanleg door de hovenier blijft ze graag in contact om te zorgen dat het goed verloopt.”

Marloes & Glenn

Als we één ding over konden doen, dan hadden we LIV design eerder bij de hand genomen!

We zijn in eerste instantie zelf aan de slag gegaan met een tekening van een ander bureau. In het uitvoerende proces is vervolgens veel mis gegaan! LIV heeft ons achteraf nog goed kunnen helpen om zaken op te lossen, maar deze begeleiding & adviezen hadden we eigenlijk vanaf het begin moeten hebben. 

Familie Grootscholten

Ik leerde het werk van LIV design kennen via een kennis. Ik zag foto’s van haar kamer en bedacht dat ik ook wel wat begeleiding kon gebruiken bij de inrichting van mijn kamer. Sandra’s vermogen de kamer voor zich te zien zoals hij moet worden en haar aanstekelijke enthousiasme maakten dat ik mij voornam haar ideeën uit te voeren, waar ze ook me zou komen.

Ze kwam met ideeën waar ik nooit zelf op gekomen zou zijn en die mij nogal uit mijn comfortzone trokken. (Dat was op dat moment van mijn leven precies wat ik nodig had.) Al haar ideeën zijn uitgevoerd en nu zit ik in een hartstikke mooie kamer!

En niet onbelangrijk: ze denkt mee, ze reageert altijd snel op gestelde vragen en is zelf ook blij met het eindresultaat.

Wim van Mourik

We hebben Petra gevraagd om een beplantingsplan te maken voor onze nieuwe tuin. Super leuk contact, weet waar ze het over heeft en luisterde goed naar onze wensen. Ze reageerde ook snel op onze vragen en kwam afspraken na. Mooi gebalanceerd plan geworden en alle planten zijn aangeslagen. Als je ook een goed tuin(beplantings)advies zoekt, kan ik haar zeker aanbevelen

Annelies & Marcel

We wilden ons interieur van een nieuw uiterlijk voorzien en hadden geen idee hoe dat vorm te geven. Aan Sandra van LIV design vroegen we daarom advies om onze woonkamer aan te pakken met in ieder geval andere kleuren en ook nieuwe raamdecoratie. Ze nam onze wensen mee in het advies. Het werd de perfecte combinatie van huidige meubels en nieuwe elementen. Strandlook, taupe en olijfgroen……. Een interieur dat bij ons past!
We zijn erg blij met het resultaat en genieten nog elke dag.
Een warm en gezellig huis, precies wat we wilden!
De samenwerking met Sandra hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren.
Miguel & Sandra

Petra van LIV design heeft bijna 3 jaar geleden voor ons een tuinplan inclusief beplantingsplan gemaakt. Ondanks dat wij weinig beeld hadden van wat we wilden, heeft zij een fantastisch ontwerp gemaakt waar we nog elke dag blij mee zijn.

Van losse sfeerplaatjes, foto’s van planten en materialen die ons aanspraken heeft Petra echt een samenhangend geheel gemaakt dat past bij ons en een verlenging is van ons interieur. Fantastisch hoe ze dit heeft gedaan! Ze kwam met mooie oplossingen, voor dingen die wij zelf niet eens hadden bedacht als probleem maar die we achteraf wel als probleem zouden zijn gaan beschouwen. Heel knap hoe zij hier al wel oog voor had en proactief met ideeën kwam. Zeker een aanrader

Manon & Tom

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Mail vrijblijvend voor meer informatie.

MEET OUR TEAM

SANDRA

INTERIEUR- & LICHTONTWERP

“Wanneer je datgene raakt, waar de klant zijn vinger niet op kon leggen. Dat blijft uniek”. 

“Waarom ik doe wat ik doe? Dat is geen moeilijke vraag. Ik heb een achtergrond in de zorg. Mensen ‘ontzorgen’ en ‘gelukkig maken’ is iets waar ik heel erg blij van word.

Dát enthousiasme uit zich nu volledig in LIV design. In het maken van ontwerpen, in het laten zien van creatieve mogelijkheden en in het bijstaan van de klant tijdens het gehele proces.

Wat zo mooi is aan ons vak? Door aan te voelen wat een klant zoekt en dit te vertalen naar een ontwerp ontstaat de ideale woonsituatie. Wanneer je vervolgens ziet dat de klant zich helemaal begrepen voelt, of verbaast is dat je precies hetgeen raakt waar ze zelf de vinger niet op kon leggen is onze missie geslaagd. Dat blijft uniek!”

LORETTA

BRANDING | MEUBELS | VERLICHTING

“Klanten het gevoel van: ‘écht thuiskomen’ geven. Daar doe ik het voor!”

Mijn achtergrond ligt in marketing & ondernemerschap. Ik buig me daarom onder andere over: het bouwen van ons merk. ‘Wie is LIV design? Waarom doen we wat we doen? En hoe zetten we dit concept sterk in de markt?’ 

Verder werk ik 1-op-1 samen met onze interieurafdeling. Ik vertaal het interieurontwerp in 3D visualisaties en ontwikkel een meubel- en armaturenadvies dat aansluit op het interieurontwerp. 

Het mooiste aan ons werk? Ik geniet ontzettend van de totaalbeleving die wij  creëren voor de klant. Van het eerste websitebezoek, tot het conceptontwerp van interieur of tuin en uiteindelijk tot de bouw en de  levering van alle meubels en accessoires. Vaak een spannend proces waar veel bij komt kijken. Wanneer de klant hier met een ontzorgde glimlach doorheen rolt en ze zich bij oplevering helemaal thuis voelt, dan is de missie geslaagd.  

 

LIV Design - Loretta

PETRA

TUINONTWERP | BEPLANTING  

“Van kinds af aan was duidelijk dat ik iets met groen, natuur en planten wilde doen.” Na eerst de keuze voor commerciële en technische functies in de tuinbouw ben ik 10 jaar geleden volledig in het ontwerpen van tuinen gedoken.  

En na een gedegen opleiding in Gouda ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen en dat doe ik nu nog steeds iedere dag met veel liefde.” 

“Mijn ontwerpen hebben een helder lijnenspel en krachtige elementen die steeds terugkomen.”

Ik creëer een tuin die niet in een beeld te pakken is. Zodat je met een kop koffie voor je raam blijft staan kijken naar een uitzicht dat boeit. Het mooiste is als het uitzicht je naar buiten lokt. 

Beplanting is hierin onmisbaar en speelt een hoofdrol. Het brengt structuur, beweging, sfeer en leven in de tuin.

Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.

SHANDY

OFFICE MANAGEMENT  

 
Van agenda beheer, tot project planning en orderverwerkingen. Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt op kantoor. Zo krijgt iedereen binnen het team de ruimte om te doen waar zij goed in is!

Teamwork makes the dream work. 

Omdat LIV meer doet dan enkel ‘een ontwerp’ maken en toesturen, komt er een groot stuk organisatie om de hoek kijken. “Moeten er nog vloerstalen worden opgehaald? Hoe zit het met behang? Wanneer is de oplevering? Heeft de hovenier de tekeningen al ontvangen? Hoe zit het dan met de levering van de bank?”

Uw  klantbeleving valt of staat met een soepele uitvoering van al deze aspecten. Daar maak ik me hard voor! 

 

 

 

 

LIV Design - Shandy