INTERIEUR- | TUIN- | LICHTONTWERP

LIV design is een professioneel ontwerpbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen (en begeleiden) van exclusieve interieur- tuin- & lichtplannen.  

Met een team van enthousiaste en vakkundige dames, zorgen we ervoor dat uw persoonlijkheid, leefstijl & wensen worden vertaald in een stijlvol en perfect op elkaar aansluitend eindresultaat. 

Zo maken we van een ‘huis’ een ‘thuis’! 

ONZE FILOSOFIE

‘Enjoy living’. Dat is voor natuurlijk iedereen anders, maar het begint bij: écht jezelf kunnen zijn thuis, met een woonsituatie en sfeer die helemaal bij u past. 

Vanaf het moment dat u uit bed stapt, tot aan de rode wijn in de veranda. Zowel binnen als buiten, helemaal afgestemd op uw ideale droom van leven. Daar zetten wij ons voor in! 

HOE WE WERKEN

Onze expertise zit hem in het leveren van exclusieve totaalconcepten van hoge kwaliteit. Daarbij kan een zeer hoge betrokkenheid worden verwacht, waarbij de zorg graag voor u uit handen wordt genomen. Dat gaat dus verder dan enkel het aanleveren van een goed ontwerp!

>> BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN << 

 

WAAROM SAMENWERKEN?

  1. Onafhankelijk advies | We geven onafhankelijk & vakkundig  advies. Hierdoor voorzien of herkennen wij dingen waar u zelf nooit aan had gedacht. Dat bespaart heel wat zorgen!
  2. We denken vooruit | Zo kunnen bouwende partijen van tevoren rekening houden met het gewenste eindresultaat. Daarbij weet u hierdoor wat kunt verwachten en dat doet de nachtrust goed.
  3. Interieur en tuin in perfecte harmonie | binnen en buiten zijn tot in perfectie op elkaar afgestemd. Met altijd als doel; heerlijk leven en fijn thuiskomen. 

 

LIV DESIGN – INTERIEUR TUIN LICHT

 

  • Exclusieve totaalconcepten voor interieur & tuin 

  • Expert op gebied van unieke lichtplannen
  • Verrassende indelingen van ruimten waarin ‘lekker leven’ altijd centraal staat. 

  • Inspirerende & vernieuwende ideeën voor kleuren en materialen

  • Maatwerk ontwerpen van luxueuze meubelen 

  • Plantenstyling in perfecte harmonie met het interieur
  • Tuinontwerp en beplanting om bij weg te dromen. 

 

TOTAALCONCEPTEN

LIV design levert totaalconcepten. Dit proces verloopt (zowel binnen als buiten) in verschillende fases;
1. de ontwerpfase: dit omvat de ontwikkeling van uw interieur-, tuin-, & lichtplan. Eerst ontwikkelen we een conceptontwerp, is dit naar wens? Dan werken we dit verder uit tot het definitieve plan, inclusief advies voor behang en raambekleding. 
2. de begeleidingsfase: we begeleiden bij de aankoop van meubels, armaturen, karpetten etc. Zo weet u zeker dat alle elementen tot in perfectie op elkaar zijn afgestemd. 
3. de stylingsfase: we zetten de puntjes op de i. We verzorgen een totaalconcept van accessoires en planten die het interieur doen leven. Je kunt namelijk alles in je huis hebben waarvan je hebt gedroomd, maar als je niet de tijd neemt om de objecten zorgvuldig en weloverwegen neet te zetten, wordt het nooit wat.  

Er wordt altijd  goed met elkaar afgestemd wat de wensen zijn en hoe (intensief) de verschillende fases worden uitgevoerd. 

LICHTDESIGN

DÉ specialist voor het ontwerpen van unieke lichtplannen. 

Wanneer we spreken over het succes van een interieur gaat het vaak niet over de verlichting. Er wordt vooral gekeken naar kleuren, materialen, indeling, patronen en trends. In werkelijkheid speelt de verlichting een ontzettend belangrijke rol. Het werkt onderbewust en heeft (juist daarom) een enorm effect. Dat maakt het zo interessant. Het is de kroon op ons werk! 

Door te spelen met licht gaat een ruimte leven. Een goed lichtplan is tevens helemaal afgestemd op degene die er woont én het accentueert de parels van het interieur.

TUINONTWERP

Laat je verleiden. Door een groene buitenruimte die steeds weer boeit.
Een omgeving die je naar buiten lokt en waar je tot rust komt.
Een plek die aansluit op wat er binnen gebeurt. Wonen met een gouden randje! 

Het vormenspel moet kloppen. We luisteren naar de behoefte achter de vraag en gaan daarmee aan de slag. Waarom zou je bijvoorbeeld een terras altijd direct achter de woning plaatsen? Terwijl je liever gaat voor een groen uitzicht! 

Ons doel? Een tuin die niet in een beeld te pakken is. Zodat je met een kop koffie voor je raam blijft staan kijken naar een uitzicht dat boeit. Het mooiste is als het uitzicht je naar buiten lokt. 

Tuin ontwerp

WHAT CUSTOMERS SAY

Sandra voelt heel goed aan hoe je als persoon bent en wat er dan bij je past qua stijl en inrichting. Toen ik het geheel nog wat onpersoonlijk vond, voelde zij dat perfect aan en hebben we een warm behang uitgekozen als tegenhanger van alle strakke en zwarte lijnen.

Ook haar kennis van verlichting is voor ons project van grote meerwaarde geweest. Juist door op de goede plekken de juiste verlichting te hebben maakt het je woonkamer echt af. We hebben nog nooit zoveel licht in huis gehad!

Het was voor het eerst dat we zo’n grote verbouwing hebben gedaan en mede dankzij Sandra is het resultaat fantastisch geworden!

Familie Dijkshoorn

Voor een perfect tuinontwerp raad ik LIV design zeker aan! Petra heeft overal aan gedacht. We hebben een ruime tuin op het zuiden en hier heeft ze goed rekening mee gehouden. Geen rechttoe rechtaan tuin, maar heel speels en ook voldoende plekken voor schaduw. Wij zijn enorm blij met het resultaat en al onze wensen zijn er duidelijk in verwerkt.
Het contact met Petra was top! Ook tijdens de tuinaanleg door de hovenier blijft ze graag in contact om te zorgen dat het goed verloopt.”

Marloes & Glenn

Als we één ding over konden doen, dan hadden we LIV design eerder bij de hand genomen!

We zijn in eerste instantie zelf aan de slag gegaan met een tekening van een andere ontwerper. In het uitvoerende proces is vervolgens zoveel missgegaan! Dit heeft helaas een hoop hoofdpijn en geld gekost. Gelukkig heeft LIV ons achteraf nog goed kunnen helpen om zaken op te lossen, maar deze begeleiding hadden we eignelijk vanaf het beginnen moeten hebben. 

Familie Grootscholten

Ik leerde het werk van LIV design kennen via een kennis. Ik zag foto’s van haar kamer en bedacht dat ik ook wel wat begeleiding kon gebruiken bij de inrichting van mijn kamer. Sandra’s vermogen de kamer voor zich te zien zoals hij moet worden en haar aanstekelijke enthousiasme maakten dat ik mij voornam haar ideeën uit te voeren, waar ze ook me zou komen.

Ze kwam met ideeën waar ik nooit zelf op gekomen zou zijn en die mij nogal uit mijn comfortzone trokken. (Dat was op dat moment van mijn leven precies wat ik nodig had.) Al haar ideeën zijn uitgevoerd en nu zit ik in een hartstikke mooie kamer!

En niet onbelangrijk: ze denkt mee, ze reageert altijd snel op gestelde vragen en is zelf ook blij met het eindresultaat. 

Sandra is een vakvrouw!

Wim van Mourik

We hebben Petra gevraagd om een beplantingsplan te maken voor onze nieuwe tuin. Super leuk contact, weet waar ze het over heeft en luisterde goed naar onze wensen. Ze reageerde ook snel op onze vragen en kwam afspraken na. Mooi gebalanceerd plan geworden en alle planten zijn aangeslagen. Als je ook een goed tuin(beplantings)advies zoekt, kan ik haar zeker aanbevelen

Annelies & Marcel

Een nieuwe woonkamer. We wisten niet waar we moesten beginnen!  LIV design heeft ons hier goed bij geholpen. Ze hebben hart voor hun  vak en weten precies waar ze over praten. Daarbij staan ze dicht bij de klant en sluiten hun diensten daar precies op aan.

Hun positieve benadering maakt het samenwerken fijn.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Bedankt!

Femke & Marcel

We wilden ons interieur van een nieuw uiterlijk voorzien en hadden geen idee hoe dat vorm te geven. Aan Sandra van LIV design vroegen we daarom advies om onze woonkamer aan te pakken met in ieder geval andere kleuren en ook nieuwe raamdecoratie. Ze nam onze wensen mee in het advies. Het werd de perfecte combinatie van huidige meubels en nieuwe elementen. Strandlook, taupe en olijfgroen……. Een interieur dat bij ons past!
We zijn erg blij met het resultaat en genieten nog elke dag.
Een warm en gezellig huis, precies wat we wilden!
De samenwerking met Sandra hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren.
Miguel & Sandra

LIV design heeft bijna 3 jaar geleden voor ons een tuinplan inclusief beplantingsplan gemaakt. Ondanks dat wij weinig beeld hadden van wat we wilden, heeft zij een fantastisch ontwerp gemaakt waar we nog elke dag blij mee zijn.

Van losse sfeerplaatjes, foto’s van planten en materialen die ons aanspraken heeft Petra echt een samenhangend geheel gemaakt dat past bij ons en een verlenging is van ons interieur. Fantastisch hoe ze dit heeft gedaan! Ze kwam met mooie oplossingen, voor dingen die wij zelf niet eens hadden bedacht als probleem maar die we achteraf wel als probleem zouden zijn gaan beschouwen. Heel knap hoe zij hier al wel oog voor had en proactief met ideeën kwam. Zeker een aanrader

Miguel & Sandra

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Mail vrijblijvend voor meer informatie.

MEET OUR TEAM

SANDRA

INTERIEUR- & LICHTONTWERP

“Wanneer je datgene raakt, waar de klant zijn vinger niet op kon leggen. Dat blijft uniek”. 

“Waarom ik doe wat ik doe? Dat is geen moeilijke vraag. Ik heb een achtergrond in de zorg. Mensen ‘ontzorgen’ en ‘gelukkig maken’ is iets waar ik heel erg blij van word.

Dát enthousiasme uit zich nu volledig in LIV design. In het maken van ontwerpen, in het laten zien van creatieve mogelijkheden en in het bijstaan van de klant tijdens het gehele proces.

Wat zo mooi is aan ons vak? Door aan te voelen wat een klant zoekt en dit te vertalen naar een ontwerp ontstaat de ideale woonsituatie. Wanneer je vervolgens ziet dat de klant zich helemaal begrepen voelt, of verbaast is dat je precies hetgeen raakt waar ze zelf de vinger niet op kon leggen is onze missie geslaagd. Dat blijft uniek!”

LORETTA

BRANDING | 3D-VISUALISTIE | VERLICHTING

“Klanten het gevoel van: ‘écht thuiskomen’ laten ervaren. Dat blijft te gek!”

Mijn achtergrond? Het ontwikkelen en consistent naar buiten brengen van; de identiteit van een onderneming. Ookwel het creëren van een merk. ‘Wie is LIV design? Waarom doen we wat we doen? En hoe zetten we dit concept sterk in de markt?’ Een mooi vraagstuk en nog mooier voor een bedrijf waarvoor je hart klopt.

Verder werk ik nauw samen met onze interieurafdeling. Ik vertaal Sandra’s plannen in 3D visalisaties en ontwikkel een armaturen-advies dat 100% past bij het interieurontwerp. Teamwork makes the dream work!

Het gaafste aan ons werk? Dat is een goede vraag. Ik vind het vooral heel gaaf om een totaalbeleving te kunnen creëren voor de klant. Van het eerste websitebezoek, tot het conceptontwerp en uiteindelijk de  levering van de meubels en accessoires. We kijken verder dan de laatste trends. We kijken naar de persoonlijkheid & levensinstelling van een persoon en vertalen dit in huis & tuin. Zo creëren we dat gevoel van écht thuiskomen. Ofwel: wonen met een gouden randje!”

 

PETRA

TUINONTWERP | BEPLANTING  

“Van kinds af aan was duidelijk dat ik iets met groen, natuur en planten wilde doen.” Na eerst de keuze voor commerciële en technische functies in de tuinbouw ben ik 10 jaar geleden volledig in het ontwerpen van tuinen gedoken.  

En na een gedegen opleiding in Gouda ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen en dat doe ik nu nog steeds iedere dag met veel liefde.” 

“Mijn ontwerpen hebben een helder lijnenspel en krachtige elementen die steeds terugkomen.”

Het vormenspel moet kloppen. Ik luister naar de behoefte achter de vraag en ga daarmee aan de slag. Ik kom met verrassende oplossingen. Waarom zou je bijvoorbeeld een terras altijd direct achter de woning plaatsen? Terwijl je liever gaat voor een groen uitzicht! 

Ik creëer een tuin die niet in een beeld te pakken is. Zodat je met een kop koffie voor je raam blijft staan kijken naar een uitzicht dat boeit. Het mooiste is als het uitzicht je naar buiten lokt. 

Beplanting is hierin onmisbaar en speelt een hoofdrol. Het brengt structuur, beweging, sfeer en leven in de tuin.

Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.