Hotel chique

Prachtige woning met een warme rijke uitstraling.

 

Een ontwerp dat moest aansluiten bij een enthousiast en ondernemend stel. 
Dat is wel gelukt dachten wij zo!

Een nieuwe keuken en een nieuwe vloer werd al snel een complete verbouwing van de benedenverdieping. Maak je dan wel de juiste keuzes, wat is slim om te doen en klopt het geheel dan uiteindelijk wel? Je gaat tenslotte een hoop geld uitgeven en je wilt er de komende tien jaar toch wel mee vooruit kunnen. Via een vriendin in contact gekomen met LIV design (Sandra), die ons heeft geholpen alle losse plannen tot een geheel te maken.

Sandra voelt heel goed aan hoe je als persoon bent en wat er dan bij je past qua stijl en inrichting. Toen ik het geheel nog wat onpersoonlijk vond, voelde zij dat perfect aan en hebben we een warm en fleurig behang uitgekozen als tegenhanger van alle strakke en zwarte lijnen.

Ook haar kennis van verlichting is voor ons project van grote meerwaarde geweest. Juist door op de goede plekken de juiste verlichting te hebben maakt het je woonkamer echt af. We hebben nog nooit zoveel licht in huis gehad!

Creatief en gedurfd. Sandra heeft aan onze inrichting een aantal leuke, opvallende, elementen toegevoegd, waardoor het geen duizend in een dozijn inrichting geworden is. Als laatste hoogtepunt toch wel de kast. Een echte blikvanger in de woonkamer en door haar zelf ontworpen!

Het was voor het eerst dat we zo’n grote verbouwing hebben gedaan en mede dankzij Sandra is het resultaat fantastisch geworden!

Familie Dijkshoorn

NIEUWSGIERIG NAAR WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN? MAIL ONS GERUST MET AL UW VRAGEN!

5 + 6 =