Heerlijk Thuis komen

 

Het oog was gevallen op een Villa in Maasland. Dat deze verbouwt moest worden was duidelijk. Het voldeed niet aan de wensen en behoeften van de klant.

LIV ( Sandra Grootscholten) kwam er later bij i.v.m. het lichtplan waar de klant niet uit kwam. Na het eerste bezoek gingen we direct aan de slag. De plannen werden onderzocht en in de indeling van de woning zag Sandra meteen een verbetering. Deze moest snel besproken worden. Mijn eerste vraag was: ‘ligt de vloerverwarming er al in?’, want dan gaat het lastig geworden.

De opening tussen kamer en woonkeuken is verbreed. De indeling in de badkamer is verandert. Slaapkamer is nu een op zichzelf stukje geworden samen met de badkamer scheiden door een deur wat meer rust bracht in de hal. Gelukkig waren er flexibele aannemers op de bouw!

Na de ruwbouw konden we verder met de details. De huidige meubelen zijn opnieuw geloogd waardoor de kleurlijn klopte met het eerder uitgekozen parket.

Vervolgens is de indeling en kleurenkeuze  gemaakt waarna ik met het lichtplan kon starten. Soms is het aanpoten wanneer de elektricien al aan het werk is en de stappen voor het lichtplan nog gemaakt moeten worden. Maar als we ervoor gaan, dan zijn we er!

Het is heerijk thuiskomen geworden. Er is gedacht aan het buitenleven en de verbinding  tussen binnen en buiten. Deze loopt door de grote glazen aanbouw mooi in elkaar over.

Namens LIV wens ik jullie heel veel woonplezier en vooral lekker bijkomen met elkaar!

Sandra
LIV design

– CREATE YOUR OWN SPA  –