Robuust, Sterk en Comfortabel

Dit waren de eigenschappen waarmee we aan de slag gingen.

De villa is volledig gestript. Vanuit een donker eikenhout interieur met zware tafels, klassieke schilderijen, kasten werd het tijd voor iets nieuws!

De wens: een  moderner, strakker interieur. 

Witte muren, strakke vormgeving… Mijn angst was word het niet te strak? Iemand kan iets willen omdat je denkt dat het zo moet. Gezien of gehoord, maar voel je jezelf thuis in een grote metamorfose van stijl en sfeer.

Past het bij je?

Dit is besproken en langzaam liet ik andere combinaties zien. Het donker hout terug, grof en robuust maar dan in strakke vormgeving. Grote gebaren die de ruimte vullen en de rust  bewaard. We hebben gekozen voor lichte kleuren maar net wat warmer dan wit. Een donker muur, krachtig ingezet op de juiste plek.

De meubelen en keuken is maatwerk. De bank,stoelen en barkrukken hebben we in stijl bij elkaar kunnen zoeken. Geleverd door Sandra Grootscholten.

Mooie stoffen bij elkaar gezocht, gecombineerd met de lampenkappen en zo kunt u elk interieur onderscheidend maken.De grote lamp in de hal ontbrak nog, deze ging de eigenaar na inspiratie zelf maken.

Hij schijnt klaar te zijn… ik ga gauw eens langs om het resultaat te bekijken.