LIV design

INTERIEUR- | TUIN- | LICHTONTWERP

LIV design is een professioneel ontwerpbureau opgericht door Sandra Grootscholten. Een gedreven en enthousiaste interieurontwerper met een indrukwekkend portfolio & jaren ervaring. 

ONZE FILOSOFIE
Enjoy living’, dat is natuurlijk voor iedereen anders, maar écht jezelf kunnen zijn thuis – met een woonsituatie en sfeer die helemaal bij u past – dát is in elk geval een hele goede start.

Vanaf het moment dat u uit bed stapt, tot aan de rode wijn in de veranda. Zowel binnen als buiten, helemaal afgestemd op uw ideale droom van leven. Daar zetten wij ons voor in! 

 

HOE WE TE WERK GAAN

LIV  is ontstaan vanuit de visie: écht probleemoplossend werken voor de klant, het totale plaatje zien & van A tot Z ‘ontzorgen’. Dat houdt dus niet op bij enkel het aanleveren een goed ontwerp.

 

WAT WE DOEN

1) Levering totaal concepten (zeg maar dag tegen ‘verbouwings-zorgen’)

Onze expertise zit hem in het leveren van een totaalconcept waarbij u als klant volledig wordt ontzorgd. Concreet:

  • We schuiven in een vroeg stadium aan bij de architect of aannemer;
  • We ontwikkelen het ontwerp van interieur, tuin en licht (perfect op elkaar afgestemd);
  • We overleggen alles met de uitvoerende partijen & behouden ook contact. Zo weet u zeker dat alle plannen goed worden uitgevoerd (dit voorkomt hoofdpijn én kosten).
  • We helpen bij inkoop van materialen & meubels;
  • En last but not least, de ‘finishing touch’: complete styling van woning en tuin. Het plaatje moet kloppen.

2) Uiteraard kunnen we u ook helpen bij individuele maatwerkoplossingen. Denk aan: enkel een professioneel advies vooraf, of juist alleen de styling achteraf. Alles is te bespreken.

Neem bijvoorbeeld een kijkje op ‘SNELLE START’, voor onze maatwerkoplossingen. 

Nieuwsgierig?

Mail vrijblijvend voor meer informatie.

WAAROM SAMENWERKEN?
 

  1. Onafhankelijk advies.
    Oprecht, vakkundig en bouwtechnisch onderlegd. Hierdoor voorzien of herkennen wij dingen waar u zelf nooit aan had gedacht. Dat bespaart heel wat zorgen (en kosten)!
  2. We denken vooruit. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en dat doet de nachtrust goed.

 

LICHTDESIGN

LIV is DÉ specialist voor het ontwerpen van unieke lichtplannen. 

Wanneer we spreken over het succes van een interieur gaat het vaak niet over de verlichting. Er wordt vooral gekeken naar kleuren, materialen, indeling, patronen en trends. In werkelijkheid speelt de verlichting een ontzettend belangrijke rol. Het werkt onderbewust en heeft (juist daarom) een enorm effect. Dat maakt het zo interessant. Het is de kroon op ons werk! 

Door te spelen met licht gaat een ruimte leven. Een goed lichtplan is tevens helemaal afgestemd op degene die er woont én het accentueert de parels van het interieur.

Sandra voelt heel goed aan hoe je als persoon bent en wat er dan bij je past qua stijl en inrichting. Toen ik het geheel nog wat onpersoonlijk vond, voelde zij dat perfect aan en hebben we een warm behang uitgekozen als tegenhanger van alle strakke en zwarte lijnen.

Ook haar kennis van verlichting is voor ons project van grote meerwaarde geweest. Juist door op de goede plekken de juiste verlichting te hebben maakt het je woonkamer echt af. We hebben nog nooit zoveel licht in huis gehad!

Het was voor het eerst dat we zo’n grote verbouwing hebben gedaan en mede dankzij Sandra is het resultaat fantastisch geworden!

Familie Dijkshoorn

OVER SANDRA

OPRICHTSTER LIV DESIGN | ONTWERPSTER

“Wanneer je datgene raakt, waar de klant zijn vinger niet op kon leggen. Dat blijft uniek”. 

“Waarom ik doe wat ik doe? Dat is geen moeilijke vraag. Ik heb een achtergrond in de zorg. Mensen ‘ontzorgen’ en ‘gelukkig maken’ is iets waar ik heel erg blij van word.
Dát enthousiasme uit zich nu volledig in LIV design. In het maken van ontwerpen, in het laten zien van creatieve mogelijkheden en in het bijstaan van de klant tijdens het gehele proces.

Wat zo mooi is aan ons vak? Door aan te voelen wat een klant zoekt en dit te vertalen naar een ontwerp ontstaat de ideale woonsituatie. Wanneer je vervolgens ziet dat de klant zich helemaal begrepen voelt, of verbaast is dat je precies hetgeen raakt waar ze zelf de vinger niet op kon leggen is onze missie geslaagd. Dat blijft uniek!”

OVER LORETTA  

COMMUNICATIE | PR | STRATEGIE

 

Samen. Daar geloof ik in. Daarom bouw ik graag samen met unieke ondernemers aan het opzettten en verspreiden van hun missie (bedrijf). 

Sandra van LIV DESIGN is zo’n ondernemer! Ze heeft een verhaal, ze is  super gepassioneerd en vooral steengoed in wat ze doet. Dat verdient een podium! 

Concreet? Samen met de ondernemer maak ik  de ‘Waarom, Wat & Hoe’ van de organisatie glashelder. Vervolgens wordt een ijzersterke online beleving gebouwd. Daarnaast kijk ik naar de verbeterpunten/mogelijkheden in de bedrijfsstrategie. 

#onlinecommunicatie #nieuwemedia #visie #ondernemerschap #zichtbaarheid #dromenbouwen