INTERIEURONTWERP

 NAALDWIJK

Een interieurontwerp in omgeving Naaldwijk? LIV design is een professioneel ontwerpbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen (en begeleiden) van unieke interieur- tuin- & lichtplannen.  

Met een team van enthousiaste en vakkundige dames, zorgen we ervoor dat uw persoonlijkheid, leefstijl & wensen worden vertaald in een stijlvol en perfect op elkaar aansluitend eindresultaat. Zo maken we van een ‘huis’ een ’thuis’! 

Interieurontwerp omgeving Naaldwijk | LIV design: je voelt het verschil!

ONZE FILOSOFIE

Enjoy living – dat is natuurlijk voor iedereen anders, maar écht jezelf kunnen zijn thuis, met een woonsituatie en sfeer die helemaal bij u past, dát is in elk geval een hele goede start!

Vanaf het moment dat u uit bed stapt, tot aan de rode wijn in de veranda. Zowel binnen als buiten, helemaal afgestemd op uw ideale droom van leven. Daar zetten wij ons voor in. 

LIV is ontstaan vanuit de visie: écht probleemoplossend werken voor de klant, het totale plaatje zien en van A tot Z ‘ontzorgen’. Dat gaat dus verder dan enkel het aanleveren van een goed interieurontwerp!

Onze expertise zit hem in het leveren van een totaalconcept waarbij u als klant volledig wordt ontzorgd.

>> KLIK HIER & BEKIJK ONZE PROJECTEN <<

MEER INFORMATIE OVER INTERIEURONTWERP OMGEVING WESTLAND?

Mail vrijblijvend & we nemen zo snel mogelijk contact op!

WAAROM EEN INTERIEURONTWERP DOOR LIV DESIGN? 

  1. Onafhankelijk advies | We geven vakkundig & onafhankelijk advies. Hierdoor voorzien of herkennen wij dingen waar u zelf nooit aan had gedacht. Dat bespaart heel wat zorgen (en kosten)!
  2. We denken vooruit | Zo weet u precies wat u kunt verwachten en dat doet de nachtrust goed.
  3. We kijken verder dan trends | Waar veel ontwerpers zich vooral laten leiden door trends, is ons uitgangspunt altijd: de klant. Wie bent u? Wat is jullie gezinssamenstelling? Waar liggen de interesses en hoe is de manier van leven? DAT wordt de de kapstok waaruit we werken.
  4. 10 jaar ervaring | U kunt een flinke dosis vakkennis verwachten. We weten waar we over praten & kunnen daardoor iedere keuze onderbouwen. Dat is wel zo fijn!

INTERIEURONTWERP NAALDIJK | WERKWIJZE 

1) Levering totaal concepten. Zeg maar dag tegen ‘verbouwings-zorgen’.

  • We schuiven in een vroeg stadium aan bij de architect of aannemer;
  • We ontwikkelen het ontwerp van interieur, tuin en/of licht (perfect op elkaar afgestemd);
  • We overleggen alles met de uitvoerende partijen. Zo weet u zeker dat alle plannen goed worden uitgevoerd (dit voorkomt hoofdpijn én kosten).
  • We helpen bij inkoop van materialen & meubels;
  • En last but not least, de ‘finishing touch’: complete styling van woning en tuin. Het plaatje moet kloppen.

2) Uiteraard helpen we u ook bij individuele maatwerkoplossingen. Denk aan: enkel een professioneel advies vooraf, of juist alleen de styling achteraf. Alles is te bespreken.

Neem een kijkje op ONTWERP SNELLE START, voor onze maatwerkoplossingen. 

INTERIEURONTWERP NAALDWIJK

|| 10 jaar ervaring || DÉ specialist voor unieke interieurontwerpen. || 

Geen mens is gelijk. Een ontwerp dus evenmin. Na 10 jaar in het vak leer je, dat naast basiskennis over ‘stijlvol ontwerpen’, de grootste kracht ligt in het vertalen van persoonlijkheid & levensinstelling van een persoon in het interieur. 

Dit zorgt voor het heerljike gevoel van ’thuiskomen’ waar een ieder naar op zoek is. 

Daarnaast speelt verlichting een belangrijke rol. Het werkt onderbewust en heeft (juist daarom) een enorm effect. Het is de kroon op ons werk! Door te spelen met licht gaat een ruimte leven. Een goed lichtplan is tevens helemaal afgestemd op degene die er woont én het accentueert de parels van het interieur.

WHAT CUSTOMERS SAY

Sandra voelt heel goed aan hoe je als persoon bent en wat er dan bij je past qua stijl en inrichting. Toen ik het geheel nog wat onpersoonlijk vond, voelde zij dat perfect aan en hebben we een warm behang uitgekozen als tegenhanger van alle strakke en zwarte lijnen.

Ook haar kennis van verlichting is voor ons project van grote meerwaarde geweest. Juist door op de goede plekken de juiste verlichting te hebben maakt het je woonkamer echt af. We hebben nog nooit zoveel licht in huis gehad!

Het was voor het eerst dat we zo’n grote verbouwing hebben gedaan en mede dankzij Sandra is het resultaat fantastisch geworden!

Familie Dijkshoorn

Als we één ding over konden doen, dan hadden we LIV design eerder bij de hand genomen!

We zijn in eerste instantie zelf aan de slag gegaan met een tekening van een andere ontwerper. In het uitvoerende proces is vervolgens zoveel missgegaan! Dit heeft helaas een hoop hoofdpijn en geld gekost. Gelukkig heeft LIV ons achteraf nog goed kunnen helpen om zaken op te lossen, maar deze begeleiding hadden we eignelijk vanaf het beginnen moeten hebben. 

Familie Grootscholten

Ik leerde het werk van Sandra kennen via een kennis. Ik zag foto’s van haar kamer en bedacht dat ik ook wel wat begeleiding kon gebruiken bij de inrichting van mijn kamer. Sandra’s vermogen de kamer voor zich te zien zoals hij moet worden en haar aanstekelijke enthousiasme maakten dat ik mij voornam haar ideeën uit te voeren, waar ze ook me zou komen.

Ze kwam met ideeën waar ik nooit zelf op gekomen zou zijn en die mij nogal uit mijn comfortzone trokken. (Dat was op dat moment van mijn leven precies wat ik nodig had.) Al haar ideeën zijn uitgevoerd en nu zit ik in een hartstikke mooie kamer!

En niet onbelangrijk: ze denkt mee, ze reageert altijd snel op gestelde vragen en is zelf ook blij met het eindresultaat. 

Sandra is een vakvrouw!

Familie Grootscholten

Een nieuwe woonkamer. We wisten niet waar we moesten beginnen!  Sandra heeft ons hier goed bij geholpen. Ze heeft hart voor haar vak en weet waar ze het over heeft. Daarbij staat ze dicht bij haar klant en sluit haar diensten daar precies op aan.

Ze heeft een positieve benadering, dat maakt het samenwerken fijn.
Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Bedankt!

Femke & Marcel

We wilden ons interieur van een nieuw uiterlijk voorzien en hadden geen idee hoe dat vorm te geven. Aan Sandra van LIV design vroegen we daarom advies om onze woonkamer aan te pakken met in ieder geval andere kleuren en ook nieuwe raamdecoratie. Ze nam onze wensen mee in het advies. Het werd de perfecte combinatie van huidige meubels en nieuwe elementen. Strandlook, taupe en olijfgroen……. Een interieur dat bij ons past!
We zijn erg blij met het resultaat en genieten nog elke dag.
Een warm en gezellig huis, precies wat we wilden!
De samenwerking met Sandra hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren.
Miguel & Sandra

INTERIEURONTWERP OMGEVING WESTLAND?

We helpen u graag. Mail vrijblijvend voor meer informatie.

MEET OUR TEAM

SANDRA

OPRICHTSTER | INTERIEUR- & LICHTONTWERP

“Wanneer je datgene raakt, waar de klant zijn vinger niet op kon leggen. Dat blijft uniek”. 

“Waarom ik doe wat ik doe? Dat is geen moeilijke vraag. Ik heb een achtergrond in de zorg. Mensen ‘ontzorgen’ en ‘gelukkig maken’ is iets waar ik heel erg blij van word.

Dát enthousiasme uit zich nu volledig in LIV design. In het maken van ontwerpen, in het laten zien van creatieve mogelijkheden en in het bijstaan van de klant tijdens het gehele proces.

Wat zo mooi is aan ons vak? Door aan te voelen wat een klant zoekt en dit te vertalen naar een ontwerp ontstaat de ideale woonsituatie. Wanneer je vervolgens ziet dat de klant zich helemaal begrepen voelt, of verbaast is dat je precies hetgeen raakt waar ze zelf de vinger niet op kon leggen is onze missie geslaagd. Dat blijft uniek!” -LIV design, je voelt het verschil! Interieurontwerp Naaldwijk. 

LORETTA

COMMUNICATIE | ORGANISATIE

“Mensen een gevoel van ‘écht thuiskomen’ geven. Zo gaaf!”

Ik begon bij LIV design als: communicatie adviseur. Al snel breidde mijn takenpakket zich uit tot veel meer dan dat.

LIV design had potentie! De aanvragen waren er. En de kwaliteiten van de ontwerper waren verbazingwekkend. Het miste enkel nog aan extra mankracht en vóóral aan ‘organisatie & strategie’ binnen de onderneming. Daar komt nu net mijn kracht om de hoek kijken.

Ik zorg ervoor dat alles op de achtergrond geregeld is. Van communicatie & organisatie tot klantcontact en inkoop/verkoop. Zo kunnen onze interieur- & tuinontwerpers doen waar zij goed in zijn: verbluffende resultaten creëren. Teamwork makes the dream work!

Het gaafste aan ons werk? Dat is een goede vraag. Ik vind het vooral heel gaaf om een totaalbeleving te kunnen creëren voor de klant. Van het ontwerp, tot het leveren van meubels en accessoires. We kijken verder dan de laatste trends. We kijken naar de persoonlijkheid & levensinstelling van een persoon en vertalen dit in huis & tuin. Zo creëren we dat gevoel van écht thuiskomen.” 

PETRA

TUINONTWERP

“Van kinds af aan was duidelijk dat ik iets met groen, natuur en planten wilde doen.” Na eerst de keuze voor commerciële en technische functies in de tuinbouw ben ik 10 jaar geleden volledig in het ontwerpen van tuinen gedoken.  

En na een gedegen opleiding in Gouda ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen en dat doe ik nu nog steeds iedere dag met veel liefde.” 

“Mijn ontwerpen hebben een helder lijnenspel en krachtige elementen die steeds terugkomen.”

Het vormenspel moet kloppen. Ik luister naar de behoefte achter de vraag en ga daarmee aan de slag. Ik kom met verrassende oplossingen. Waarom zou je bijvoorbeeld een terras altijd direct achter de woning plaatsen? Terwijl je liever gaat voor een groen uitzicht! 

Ik creëer een tuin die niet in een beeld te pakken is. Zodat je met een kop koffie voor je raam blijft staan kijken naar een uitzicht dat boeit. Het mooiste is als het uitzicht je naar buiten lokt. 

Beplanting is hierin onmisbaar en speelt een hoofdrol. Het brengt structuur, beweging, sfeer en leven in de tuin.

Mijn doel is om je in een andere wereld te trekken. Een wereld waar rust, groen en genieten centraal staan.